سه شنبه, 22 -2672 04:03

انواع نمای کرتین وال

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

نماهای کرتین وال از جدید ترین و به روز ترین نماهای شیشه ای هستند که امروزه در بسیاری از نمای ساختمان ها استفاده می شود. برای آشنایی با انواع نمای کرتین وال با ما همراه باشید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

انواع نمای کرتین وال 

انواع نمای کرتین وال

 نمای کرتین وال ها دارای پروفیل‌های مختلفی می‌باشند.  ازجمله این پروفیل‌ها مانند پرفیل‌های مس، پروفیل‌های فیس کپ، پروفیل‌های تک جداره، پروفیل‌های دوجداره، پروفیل نبشی و...  اشاره کرد. این پروفیل‌ها هر کدام کارایی‌های مختلفی دارند. 

 

نمای کرتین وال فیس کپ Face cap:

در نمای کرتن وال پس از نصب کردن لامل‌ها به صورت افقی و عمودی، شیشه‌ها در این نوع نما ما بین فضای بین لامل‌ها قرار می‌گیرند و سپس از قسمت‌هایی به نام در پوش با اتصال مخفی آن‌ها با دماغه لامل این شیشه‌ها را در محل مورد نظر خود نصب می‌کنند.  در پوش‌هایی که برای این نوع نما مورد استفاده قرار می‌گیرند دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن‌ها دارای طول و عمق متفاوتی نسبت به یکدیگر می‌باشند.

 باید توجه داشت که عرض این در پوش‌ها از عرض 5 سانتی متر نباید بیشتر باشد و هم‌چنین جنس این در پوش‌ها از آلومینیوم با رنگ‌های مختلف می‌باشد.

 

بیشتر بخوانید:

چنانچه تمایل دارید، برای مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر درباره ی خدمات ایپاکو وارد شوید:

 

انواع نمای کرتین وال

نمای کرتین وال  فریم لس frameless:

 نمای کرتن وال فریم لس در این نما برخلاف سیستم فیس کپ از درپوش سطح خارجی استفاده نمی‌شود.  در این نوع نما از چسب‌های خاصی برای ثابت کردن شیشه‌ها برای فضای بین لامل‌ها استفاده‌ می‌شود. در این روش بعد از اینکه لامل‌ها مدول بندی می‌شوند شیشه‌ها در فضای ذکر شده آلومینیوم‌ها قرار می‌گیرند، سپس ثابت می‌شوند.  این فضای بین لامل‌ها نباید بیشتر از 2 سانتی متر باشد.  معمولا این فضا با استفاده از لاستیک‌های EPDM پر می‌شوند.

 

نمای کرتین وال سیستم سمی فریم لس Semi Frameless:

در سیستم نمای کرتن وال سمی فریم لس با توجه به طرح معماری مورد نظر که دو جهت افقی و عمودی داریم در یکی از جهات افقی یا عمودی از در پوش و در جهت دیگر از چسب یا لاستیک برای تثبیت شیشه استفاده می‌شود. 

در واقع سیستم نمای کرتن وال سمی فریم لس ترکیبی از دو نوع کرتن وال فیس کپ و سیستم نمای فریم لس می‌باشد، که زیبایی بسیار خاصی به فضای نمای ساختمان می‌بخشد.

 

نمای کرتین وال یو چنل U channel:

سیستم نمای کرتن وال یو چنل یک زیر شاخه از سیستم نمای کرتن وال فریم لس یا فول فریم لس می‌باشد. با این تفاوت در این سیستم از کلاف آلومینیومی استفاده نمی‌شود، بلکه از سیستم اسپیسر مختص شیشه‌ها و قطعات کوچک آلومینیومی که به لامل ها وصل می‌شوند، استفاده می‌شود.  سیستم نمای کرتن وال یو چنل برای ساختمان‌های با ارتفاع بیش از 20 متر مناسب نمی باشند.

 

بیشتر بخوانید:

حال که اطلاعات لازم درباره ی انواع نمای کرتین وال را به دست آوردید، برای مشاهده و کسب اطلاعات بیشتر درباره ی محصولات درب اتوماتیک وارد شوید:

 

 نمای شیشه‌ای کرتن وال تقویت شده با فولاد :

 یکی دیگر  از سازه‌های مورد استفاده در نماهای شیشه‌ای  سیستم نمای شیشه آب کرتن وال تقویت شده با فولاد یا رینفرس می‌باشد. با توجه به ارتفاع نمای شیشه‌ای  و فاصله پروفیل‌های عمودی  بسته شده در نمای شیشه‌ای ساختمان و و هم‌چنین فشارهای جانبی از پرفیل‌های تقویت شده‌ی فولادی ازجمله تیر آهن آی 10 و ناودانی و قوطی استفاده می‌شود.

  این سازه‌ها دارای یکپارچگی و تحمل بسیار بالا در بارهای وارد شده به نما دارد. بعد از اجرای سازه آهنی از پرفیل‌های به شکل یو آلومینومی برای پوشش قسمت داخلی  و خارجی  سازه از آهن استفاده می‌شود.

  معمولا در قسمت‌هایی از سازه بکار گرفته می‌شود که به تنهایی امکان استفاده از سازه آلومینیومی  وجود ندارد. از مزیت‌های استفاده از کرتن وال با فولاد تقویت شده استحکام بسیار بالا  می‌باشد.

هم‌چنین با استفاده از این روش طرح‌های نامنظم هندسی در نما را به راحتی می‌توان اجرا نمود.  از این روش برای استفاده از شیشه‌های با ابعاد بسیار بزرگ استفاده می‌شود.

 

انواع نمای کرتین وال

نمای کرتن وال نیم فیس کپ:

نمای کرتن وال نیم فیس یا نیم کپ یکی از نماهای کرتن وال می‌باشد که در این روش پروفیل‌های آلومینیومی استفاده شده عمودی به صورت مفصلی و با پیچ و مهره و براکت‌های فلزی به سازه‌ی ساختمان وصل می‌گردند. سپس پروفیل‌های افقی به پروفیل‌های عمودی وصل می‌گردند، سپس شیشه‌ها  در محل  خود نصب می‌شوند.  در قسمت‌های افقی و عمودی آن از پروفیل آلومینیومی برای اتصال همیشگی شیشه‌ها استفاده می‌شود.

در این روش به جای استفاده از در پوش ها از چسب‌های  با قابلیت انبساط زیاد و مقاوم در برابر اشعه‌های خورشید استفاده می‌شود.

 

نتیجه‌گیری:

با توجه به مطالب بالا متوجه شدیم که این نوع نما دارای انواع مختلفی می‌باشد که با توجه به فرم ساختمان و سلیقه‌های متفاوتی که وجود دارد برای هر ساختمان یک نوع متفاوتی به کار برده می‌شود که هر کدام از انواع آن، محکم و سبک ودر عین حال از زیبایی به خصوصی برخوردار می‌باشد.

 

 

تعداد نمایش: 786 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 02 بهمن 1400 10:11

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما