چاپ کردن این صفحه

ویژگی های درب اتوماتیک بازویی

ویژگی های درب اتوماتیک بازویی را در این مقاله بررسی می کنیم تا بتوانید برای انتخاب این درب برای مکان موردنظرتان بهتر تصمیم گیری کنید.

درب بازویی

یکی از انواع درب اتوماتیک ، درب بازویی می باشد که متشکل از یک و یا دو بازو است. این بازوها در باز و بسته شدن درب اتوماتیک به صورت اتوماتیک ، اثرگذار هستند. نام دیگر این درب ها ، جک های بازویی اتوماتیک می باشد. عملکرد و ساختمان این درب به گونه ای است که در کمتر مواردی با مشکل خرابی مواجه می شود. امروزه در مکان های مختلفی از این نوع درب استفاده می کنند.

مزایای نصب درب بازویی

  • این درب توانایی باز و بسته شدن های متوالی و پشت هم را داشته ، بدون اینکه اجزای آن هنگ کنند و موتور داغ شود.
  • یکی از ویژگی های درب اتوماتیک بازویی ، وزن مناسب و ایده آل درب می باشد. در نتیجه حرکت درب کاملاً روان و سریع است.
  • این درب با شرایط آب و هوایی مختلفی سازگار بوده و در محیط های بسیار گرم و یا سرد دچار مشکل نمی شوند و به خوبی کار می کنند.
  • امکان شخصی سازی درب وجود داشته و می توان قابلیت ها و ویژگی های مختلفی را برای درب اعمال نمود که مطابق با خواست شما باشد.

کورس بازو چیست ؟

شاید تا به حال این اصطلاح را شنیده باشید ولی اطلاعاتی در رابطه با آن نداشته باشید. کورس بازو ، طول بازوهای جک ها است. مارک های مختلف جک ها ، کورس های متمایزی دارند. به هر میزانی که طول لنگه های درب کوچکتر باشد ، برای آن کورس های کوچکتری را مورد استفاده قرار می دهند. به طور مثال برای درب هایی با طول لنگه های کمتر از یک متر ، جک کورس های 300 را به کار می برند.

عملکرد جک های بازویی

ویژگی های درب اتوماتیک بازویی موجب شده اند که در مکان های مختلفی از این درب استفاده کنند. جک های بازویی بر اساس عملکردی که دارند ، سبب باز و بسته شدن درب می شوند. بدین منظور این جک ها از برق 24 ولت و 220 ولت استفاده می کنند.

جک های 24 ولتی امکان پشتیبانی از باتری های یو پی اس را دارا می باشند. یعنی در زمان قطعی برق با مشکلی مواجه نخواهید بود. ویژگی هایی که جک های 24 ولتی دارند موجب گرانی قیمت آنها شده است. باتری های این جک ها بایستی هر ساله عوض شوند. باتری های 220 ولتی این ویژگی را ندارند.

یکی از مزیت جک های 220 ولتی نسبت به جک های 24 ولتی ، قدرت کششی و حرکتی بالاتر است. از جک های 220 ولتی برای درب هایی با ابعاد بالاتر و وزن بیشتر استفاده می شود.

مشخصات و ویژگی های درب اتوماتیک بازویی چیست ؟

این درب ها دارای دو عدد جک الکترومکانیک و یا جک هیدرولیکی می باشند.

این سیستم برخوردار از مدار فرمان یا کنترل برد می باشد که به صورت هوشمندانه ای به کنترل فرامین صادر شده می پردازد.

درب بازویی دارای سنسورهای الکترونیکی می باشد که تشخیص فوق العاده ای دارند.

درب بازویی مجهز به چراغ فلاشر می باشد.

این درب ها همانند اغلب درب های اتوماتیک ، مجهز به کلید خلاص کن می باشند.

تفاوت این درب ها با سایر درب های اتوماتیک

  • نصب درب بازویی بسیار آسان می باشد. زیرا این درب ها ، سبک و کم وزن می باشند.
  • به علت ساختار ویژه و برتری ها و ویژگی های درب اتوماتیک بازویی نسبت به سایر درب ها ، قیمت درب بازویی بالاتر از سایر مدل ها است.
  • حمل و نقل درب بسیار آسان می باشد.
  • سرعت لت های درب ، در حد بسیار ایده آلی می باشد.
  • ظاهر درب ها زیبا و شیک بوده و موجب زیبایی نمای داخلی یا خارجی ساختمان ها می شود.

بررسی چندین مدل درب لولایی و جک های مناسب آنها :

درب لولایی تک لنگه : این درب ها دارای یک لت می باشند و باز و بسته شدن درب از یک جهت انجام می شود. لت ها یا لنگه های درب لولایی ، معمولاً 3 تا 4 متر می باشند. برای درب لولایی تک لنگه از کورس بلند 600 یا 650 بهره می گیرند.

درب لولایی دو لنگه : بعد از بررسی ویژگی های درب اتوماتیک بازویی ، به انتخاب کورس مناسب برای درب لولایی دو لنگه می پردازیم. اغلب درب های اتوماتیک به صورت دو لنگه می باشند. طول لنگه های این درب ها در اغلب اوقات ، 1.5 تا 2.5 متر می باشند. جک های مناسب برای این درب ها ، کورس 300 و کورس 400 می باشند.

درب لولایی سه لنگه : برای ورودی هایی با طول دهانه بزرگ ، درب های سه لنگه را به کار می برند. طول لنگه های این درب ها ، معمولاً 1 تا 1.5 متر می باشند. امروزه سعی می کنند حدالامکان درب های سه لنگه را نصب نکنند و درب ها را به صورت دو لنگه در بیاورند. جک های مناسب این درب ها ، کورس 300 و کورس 400 می باشند.

درب لولایی چهار لنگه : برخی از ویژگی های درب اتوماتیک بازویی چند لت با درب تک لت مشابه است. طول لنگه های این درب ها حدود 90 سانتی متر تا 1.5 متر می باشند. کورس 400 ، گزینه مناسبی برای این درب ها می باشد. امکان افزایش سطح امنیتی این درب ها با روش های مختلفی وجود دارد.

مکان نصب جک ها با درنظر گرفتن فاکتورهای مختلفی ، تعیین می شود. برخی از رایج ترین مکان های نصب جک ها شامل ستون درب ، لبه های درب و روی سطح چهارچوب درب می باشند. نصب جک های بازویی بایستی توسط نصابان با تجربه و ماهر انجام شود و هر نصاب غیرحرفه ای به انجام این کار اقدام نکند.

قیمت درب بازویی با توجه به ویژگی های درب اتوماتیک بازویی

بر اساس ایرانی یا خارجی بودن قطعات ، کیفیت ساخت درب ، ابعاد درب ، قطعات به کار رفته در درب و عوامل دیگری به تعیین قیمت این درب ها پرداخته می شود. درب اتوماتیک بازویی با کیفیت بالا و قیمت مناسب را از مجموعه ایپاکو سفارش دهید.