قفل برقی درب اتوماتیک

قفل برقی درب اتوماتیک توسط انرژی الکتریکی عمل می نماید. این قفل ها با هدف افزایش سطح امنیتی درب ، در مدل های مختلفی طراحی و تولید می شوند.

در گذشته از قفل های عادی برای درب های معمولی استفاده می شد. با نگاهی به پیرامون شهر متوجه می شوید که اغلب مراکز مختلف از درب های اتوماتیک استفاده می کنند. امنیت درب اتوماتیک در سطح قابل قبولی است. اما به منظور افزایش سطح امنیتی درب اتوماتیک از برخی از تجهیزات امنیتی مانند قفل های برقی ، استفاده می کنند.

قفل های برقی و کاربردهای آنها

چنانچه درب های اتوماتیک از قفل الکترونیکی برخوردار نباشند ، با کمی فشار بر روی جک ها امکان باز شدن دارند. عملکرد قفل برقی بر اساس انرژی الکتریکی است. امکان باز و بسته شدن قفل های الکترونیکی از راه دور وجود دارد. سارقین برای باز نمودن این قفل ها ، کار بسیار دشواری دارند.

کاربرد قفل برقی درب اتوماتیک بسیار زیاد است. برخی از کاربردهای این قفل ها برای درب اتوماتیک پارکینگ ها ، درب اتوماتیک صرافی ها ، درب اتوماتیک بانک ها ، درب اتوماتیک طلافروشی ها و ... است.

ساختار این قفل ها با قفل های معمولی کاملاً متفاوت است. در هنگام تولید این قفل ها ، تست های مختلفی بر روی آن انجام شده تا سطح امنیتی آنها به خوبی سنجیده شود. با ترفندهایی که صورت گرفته سطح امنیتی این قفل ها افزایش یافته است. لذا هرگز نمی توان با ابزارهای دستی به باز نمودن این قفل ها اقدام نمود.

دلایل نصب قفل های الکترونیکی

دلایل مختلفی سبب شده که از قفل برقی درب اتوماتیک استفاده کنند. شاید قفل های الکترونیکی را بتوان یکی از تجهیزات ضروری درب اتوماتیک دانست. برخی از مزایای قفل الکترونیکی شامل موارد زیر است :

نصب بسیار آسان : شاید برخی از افراد گمان کنند که نصب قفل های الکترونیکی ، بسیار دشوار و پیچیده است. اما بر خلاف تصور ، بدون نیاز به هیچ برنامه و تجهیزات بخصوصی می توان به نصب این قفل ها اقدام نمود.

عدم ایجاد تداخل با سیستم های امنیتی مختلف : ممکن است یک درب اتوماتیک از تجهیزات امنیتی مختلفی برخوردار باشد و سیستم های امنیتی جانبی برای آن درنظر گرفته شده باشد. مزیت قفل های الکترونیکی این است که هیچگونه تداخلی با کارکرد سیستم های امنیتی مختلف ندارد.

افزایش سطح امنیتی : یکی از مهمترین مزایای نصب قفل برقی درب اتوماتیک ، افزایش امنیت است. قفل های معمولی با ساده ترین ترفندها باز می شوند. اما در رابطه با قفل های الکترونیکی شرایط متفاوت است. زیرا طراحی و ساخت این قفل ها ، بر اساس جدیدترین اصول امنیتی صورت می گیرد. فاکتورهای امنیتی مختلفی در ساخت این قفل ها لحاظ شده است که آنها را مقاوم و غیرقابل نفوذ کرده است.

امکان باز و بسته نمودن قفل ها از راه دور : قطعاً ابزاری که در یک سیستم هوشمند و مدرن به کار می رود ، باید خود پیشرفته باشد. شما می توانید قفل های الکترونیکی را از راه دور باز و بسته کنید. این امکان ، توسط کلید موجود روی ریموت فراهم شده است.

قابلیت های فنی قفل برقی درب اتوماتیک

  • مکانیزم قفل کردن دائمی بدون نیاز به چندین قفله نمودن درب
  • عملکردی یکپارچه
  • امکان پیاده سازی سیستم در راستای افقی و عمودی
  • قابلیت نصب بر روی مدل های مختلف درب ها مانند درب فلزی نفررو
  • برخورداری از ساختاری مقاوم و قدرتمند برای مقابله با آسیب های فیزیکی
  • برخورداری از دستگیره جهت گشوده شدن دستی قفل
  • فشار وارونه به درب و آزادسازی زبانه با اعمال فشار قفل الکترونیکی
  • امکان گشوده شدن قفل با ریموت کنترل های مختلف ، سیستم بازشوی صفحه کلیدی ، سیستم بازشوی کارتخوان ، سیستم بازشوی اثر انگشت و ...

آشنایی با انواع قفل برقی درب اتوماتیک

قفل های برقی در مدل های مختلفی طراحی و ساخته شده اند که هر یک برای درب اتوماتیک خاصی مناسب است. انواع قفل های الکترونیکی عبارتند از :

  • قفل برقی زبانه دار : ساختار این قفل ها در مقایسه با قفل های برقی دیگر ، متفاوت است. جهت تعبیه نمودن این قفل ها در مرکز درب نیاز به غلاف می باشد. مشکل این قفل ها ، مشخص بودن محل قفل بر روی درب است.
  • قفل برقی کلونی : استحکام این قفل ها ، بسیار زیاد است. جنس قفل کلونی از گالوانیزه می باد. برخی از تجهیزات زبانه ی قفل ، برنجی می باشند. ترکیب گالوانیزه و برنج ، موجب استحکام زیاد قفل کلونی شده است.
  • قفل برقی چفتی : یکی از انواع قفل برقی درب اتوماتیک ، قفل چفتی می باشد. با وجود ساختار ساده این قفل ، پایداری و استحکام آن به علت تجهیزات داخلی آن زیاد است.
  • قفل برقی سیزا : روکش های گالوانیزه ای رنگی قفل سیزا ، سبب افزایش استحکام این قفل ها شده است. روکش های محافظتی قفل در مقابل عوامل نامساعد جوی ، کاملاً پایدار است. ساختمان این قفل اصلاً پیچیده نیست. مکانیزم این قفل مستقل از هر برنامه یا سیستمی است.

معایب قفل های الکترونیکی

این قفل ها با وجود مزایای بسیار زیادی که دارند ، دارای مشکلاتی هستند که از جمله آنها می توان به قیمت بالای آنها اشاره نمود. البته قیمت این قفل ها نسبت به قفل های عادی بالاتر است و به طور کلی نمی توان قیمت آنها را خیلی بالا دانست. مشکل دیگر این قفل ها ، عملکرد نامناسب آنها بر روی درب های اتوماتیک سبک و توخالی است.

نصب انواع قفل برقی درب اتوماتیک

قفل های الکترونیکی با توجه به مدلی که دارند ، به شیوه نسبتاً متفاوتی نصب می شوند. برای نصب این قفل ها ، نخست باید مکان نصب آن را به صورت دقیق مشخص نمود. سپس پلیت هایی که درون جعبه ی سیستم است را از طریق جوشکاری به درب اتوماتیک وصل نمود. با توجه به فلش هایی که بر روی پلیت ها حک شده است ، نصب زبانه های قفل و پلیت قفل انجام می شود. قفل های الکترونیکی را به راحتی می توان جایگزین قفل های معمولی نمود. نصب این قفل ها بسیار آسان است. تنها نکته حائز اهمیت ، تعیین محل دقیق نصب قفل است تا قفل بهترین عملکرد را ارائه دهد. با نصب قفل برقی درب اتوماتیک ، امنیت را به محل سکونت یا کار خود هدیه کنید.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما