چاپ کردن این صفحه

درب اتوماتیک بیمارستانی

درب اتوماتیک بیمارستانی در بخش های مختلف یک بیمارستان مورد استفاده قرار می گیرد. این درب ها در مدل های مختلفی ساخته می شود.

بیشتر بخوانید: تعمیر درب شیشه ای

درب اتوماتیک برای مراکز درمانی

یکی از انواع درب اتوماتیک که برای مراکز درمانی قابل استفاده می باشد ، درب برقی بیمارستان می باشد. این درب ها را معمولاً در مدل ریلی و تک لت طراحی و تولید می کنند. امکان ساخت درب برقی بیمارستان در مدل های دیگری مانند لولایی و دو لت وجود دارد.

یک شرکت تولیدکننده حرفه ای درب اتوماتیک همانند ایپاکو ، قادر خواهد بود که درب برقی بیمارستانی را در مدل های مختلفی با امکانات متعددی طراحی و تولید کند. بر اساس نیاز هر بخش از بیمارستان ، بهترین و مناسب ترین مدل درب برقی ساخته می شود.

ساخت درب اتوماتیک بیمارستانی باید با حساسیت و دقت بالایی انجام شود. زیرا این درب ها بایستی به صورت ایزوله باشند تا هیچگونه هوایی میان بخش داخلی و بخش بیرونی جابه جا نشود. درب برقی بیمارستان به شکلی ساخته می شود که از عبور اشعه ، پرتو و سایر تشعشعات مضر ممانعت به عمل بیاورد.

با توجه به موارد گفته شده استنباط می شود که برای ساخت درب برقی مراکز درمانی باید از تجهیزات عادی استفاده نشده و از قطعات ویژه ای استفاده شود. این قطعات باید ویژگی هایی را داشته باشند تا درب اتوماتیک موردانتظار ما را تولید کنند. در ادامه اطلاعات بیشتری را درباره انواع مدل های این درب ها به شما ارائه می دهیم.

بیشتر بخوانید: کرکره مغازه

مزایای درب های برقی بیمارستان

درب اتوماتیک بیمارستانی در قسمت های مختلف بیمارستان شامل ورودی ها و درب های اصلی ، راهروها ، اتاق مریض ، بخش اورژانس ، بخش مراقبت های ویژه آی سیو و سی سیو ، اتاق جراحی ، دستشویی و ... به کار می رود.

اصلی ترین مزایای درب های بیمارستانی شامل سهولت در تردد ، امنیت بسیار بالا ، قابل استفاده بودن برای اشخاص ویلچری و معلول ، حفظ بهداشت و پیشگیری از انتقال ویروس ها و آلودگی ها ، بی صدا بودن ، ذخیره انرژی و ... می باشند.

این مزایا سبب شده است که امروزه در اغلب مراکز درمانی از درب برقی استفاده شود. عدم نصب چنین درب هایی برای بیمارستان ، مشکلات مختلفی را بوجود می آورد. پزشکان و سایر پرسنل بیمارستان در سریعترین زمان ممکن از سالن ها و بخش های مختلف بیمارستان که دارای درب اتوماتیک می باشند ، تردد می کنند.

بیشتر بخوانید: کرکره برقی پارکینگ

انواع درب اتوماتیک بیمارستانی

همانگونه که گفته شد این درب ها در مدل های مختلفی طراحی و ساخته می شوند که هر یک برای بخش خاصی در مراکز درمانی مناسب هستند. برخی از رایج ترین مدل های درب برقی مراکز درمانی موارد زیر هستند.

 بیشتر بخوانید: تعمیر درب اتوماتیک

درب هرماتیک Hermatic

واژه ی هرماتیک به معنای غیرقابل نفوذ اشاره دارد. درب های هرماتیک در اتاق جراحی ، آی سیو ، سی سیو ، بخش سوانح سوختگی و ... به کار می روند. درب های هرماتیک در مقایسه با سایر درب ها از خاصیت ایزوله بودن بیشتری برخوردار است. لذا برای بخش هایی که از حساسیت زیادی برخوردار بوده از این درب ها استفاده می شود تا احتمال انتقال آلودگی به کمترین میزان برسد.

عملکرد درب هرماتیک همانند درب اسلایدینگ معمولی بوده و دارای قسمت الکترونیکی مشابه با درب اسلایدینگ می باشد. اما قسمت مکانیکی آن از تفاوت هایی برخوردار است. هنگر ، لولا و سایر قطعات درب باید به صورت کاملاً ایزوله باشند.

بیشتر بخوانید: تعمیر کرکره برقی

درب اتوماتیک بیمارستانی ضد اشعه

درب ضد اشعه ، در واقع درب سربی می باشد که کاربرد زیادی در مراکز درمانی بزرگ دارد. بخش الکترونیکی این درب همانند درب های برقی دیگر دارای الکتروموتور ، برد الکترونیکی اصلی و سنسورهای هوشمند و ... است.

لت های درب ضد اشعه از وزن بالایی برخوردار بوده و بسیار سنگین است. بنابراین در برخی مواقع برای این درب از دو موتور استفاده نموده که ظرفیت بسیار بالایی داشته باشند. لت های به کار رفته در درب ، در اغلب اوقات از لت های سربی می باشند.

روکش درب ممکن است از جنس های مختلفی شامل ام دی اف ، کامپوزیت ، استیل و ... باشد. مینیمم قطر ورق سرب به کار رفته در درب ، باید 2 میلی متر باشد تا با استانداردهای جهانی مطابقت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: حفاظ پنجره

درب سیل Seal

یکی دیگر از انواع درب اتوماتیک بیمارستانی ، درب سیل می باشد. این درب در بخش هایی نصب می شود که ایزوله بودن هوای اطراف بسیار مهم است. روکش لت این درب از فریم و شیشه سکوریت می باشد. البته ممکن است جنس های دیگری همانند سرب یا استیل برای آن درنظر گرفته شود.

درب سیل را برای آزمایشگاه های پاتوبیولوژی و اتاق داروسازی یا لابراتوار به کار می برند. درب سیل به نوعی همان درب هوابند می باشد که در بخش های مهم و حساس به کار می رود.

مدل های مختلف درب برقی بیمارستان به لحاظ ساختار

درب بیمارستانی را بر اساس دسته بندی دیگری به چندین نوع تقسیم می کنند که شامل درب چرخان ، درب کشویی ، درب های تاشو ، درب های لولایی و ... می باشند.

درب های چرخان : این درب ها دارای 3 یا 4 بال بوده که بر روی یک محور چرخان مرکزی باز و بسته می گردند. این درب ها از سرعت بسیار بالایی برای باز و بسته شدن برخوردار بوده و به همین دلیل در بخش هایی از بیمارستان به کار می روند.

درب کشویی : یکی دیگر از انواع درب اتوماتیک بیمارستانی ، درب کشویی می باشد که معمولاً برای اتاق های جراحی در بیمارستان مورد استفاده قرار می گیرد.

درب های تاشو : در مکان هایی که عرض محیط کم بوده و محدودیت فضا وجود دارد ، از درب تاشو استفاده می کنند. برای مثال در اغلب راهروهای بیمارستانی از این نوع درب استفاده می شود.

درب لولایی : درب های لولایی ممکن است تک لت و یا دو لت باشند. امکان کنترل این درب ها از مسافت دور وجود دارد. در صورت نیاز ، در بخش هایی از مراکز درمانی از این درب استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: کرکره برقی طلا فروشی

کاربرد انواع درب های هوشمند در مراکز درمانی

درب اتوماتیک بیمارستانی در بخش هایی از جمله اتاق عمل ، اتاق رادیولوژی ، اتاق های ایزوله ، بخش توانبخشی ، مطب های زیبایی ، دندانپزشکی ، صنعت داروسازی ، آزمایشگاه های الکترونیکی ، لابراتورهای آنالیز دارویی و ...نصب می شود.

بی صدا و ضد لرزش بودن ، عایق صدا و عایق انرژی بودن ، ایزوله بودن و ... سبب استفاده از انواع درب بیمارستانی در این بخش ها شده است. با وجود اینکه درب های بیمارستانی از تجهیزات برقی مختلفی برخوردار هستند هیچگونه اتصالی در بدنه های درب ایجاد نمی شود. زیرا این تجهیزات بدون پیچ در کادر محافظ تعبیه شده اند که سبب تخلیه بارهای الکتریکی می گردد.

در این درب ها از مبدل مدارهای محافظی استفاده شده است که در مقابل تشعشع های مختلف عایق بوده و شرایط استاندارد برای اتاق هایی نظیر اتاق رادیولوژی را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: تعمیر جک پارکینگ

نکات کلیدی و مهم برای انتخاب درب بیمارستان

توجه داشته باشید که خرید درب اتوماتیک بیمارستانی باید با درنظر گرفتن موارد متعددی صورت بگیرد. زمانی که انتخاب درب بیمارستانی به درستی صورت بگیرد ، می توان از مزایای این درب ها برخوردار شد. در انتخاب این درب ها ، چندین نکته را درنظر داشته باشید.

  • ابعاد و وزن درب باید با مکان نصب درب کاملاً مطابقت داشته باشد. کوچکترین خطایی در اندازه گیری درب سبب می شود که درب نصب شده از عملکرد مطلوبی برخوردار نباشد.
  • حجم تردد از درب بسیار مهم است. بخشی که قرار است برای آن ، درب نصب شود از چه حجم عبور و مروری به صورت روزانه برخوردار است ؟ با توجه به این مسئله ، نوع درب و نوع موتور و سایر تجهیزات آن را انتخاب می کنند.
  • به بیرونی یا داخلی بودن مکان نصب درب باید توجه شود.
  • خرید درب از یک شرکت مجرب و حرفه ای ، از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه به هزینه هایی که برای خرید این درب ها می شود ، باید یک درب باکیفیت و مقاوم را خریداری نمود که عملکرد مطلوبی داشته باشد و از طول عمر بالایی برخوردار باشد. لذا خرید این درب ها را باید از معتبرترین و حرفه ای ترین شرکت های تولیدکننده درب اتوماتیک انجام داد.

بیشتر بخوانید: کرکره صنعتی

خرید درب اتوماتیک بیمارستانی

انتخاب مناسب درب برقی بیمارستانی سبب می شود که امنیت ، بهداشت ، آرامش ، سهولت و زیبایی به ارمغان آورده شود. در انتخاب این درب ها نباید تنها به ظاهر آن توجه نمود و باید تمامی قطعات و عملکرد آن را درنظر داشت.

درب برقی بیمارستانی تولید شده از سوی ایپاکو بر اساس استانداردهای بین المللی درب های بیمارستانی طراحی و ساخته می شود. در طراحی این درب ها تمامی اصول و استانداردهای مهم ساخت درب بیمارستانی درنظر گرفته می شود.

قطعات به کار رفته در درب های بیمارستانی باید با قطعات درب های اتوماتیک معمولی ، متفاوت باشد و از ویژگی های خاصی برخوردار باشد. مهندسین و متخصصان ایپاکو به این مسئله توجه داشته و با توجه به آن به تهیه ی قطعات درب اقدام می کنند.

ساخت درب بیمارستانی باید با دقت بسیار بالایی انجام شود. برخی از قطعات همانند سنسورها باید به صورت عایق بندی در سیستم به کار برده شوند. برای برخی از مدل های درب بیمارستانی باید کنترل پنل خاصی طراحی گردد که امکان ریست نمودن درب و اعمال تنظیمات مختلف برای آن وجود داشته باشد.

لذا طراحی و ساخت درب اتوماتیک بیمارستانی مستلزم توجه به مسائل مختلفی است و یک اقدام فوق العاده تخصصی می باشد که از عهده ی هر شرکت و تولیدکننده ای بر نمی آید. ایپاکو برخوردار از مهندسین و متخصصان کاملاً حرفه ای است که بر ساخت انواع درب بیمارستانی تسلط کاملی دارند.

درب های تولید شده توسط این مهندسان و متخصصان از برترین عملکرد برخوردار بوده و طول عمر مناسبی دارند. بهتر است هزینه ای که قرار است برای تعمیرات مکرر یک درب بیمارستانی بی کیفیت اختصاص داده شود ، برای خرید یک درب باکیفیت و مقاوم پرداخت شود.

یک درب باکیفیت و مقاوم نیازی به تعمیرات مکرر و زودهنگام ندارد. زیرا از قطعات باکیفیت و مرغوبی ساخته شده است و برای ساخت آن ، دقت و حساسیت بالایی به خرج داده شده است.

بیشتر بخوانید: درب اتوماتیک کشویی

مهمترین ویژگی های درب های بیمارستانی

با توجه به اینکه درب اتوماتیک بیمارستانی ، یکی از تجهیزات ضروری برای بیمارستان ها است باید در انتخاب آن توجه بسیار زیادی نمود. درنظر داشته باشید که یک درب بیمارستانی باید ویژگی های زیر را دارا باشد.

صاف ، بدون لبه و زاویه و شیار : سطح و لبه های درب بیمارستانی باید صاف و بدون تیزی ، بدون ناهمواری و فاقد لبه های تیز باشند. دریچه های شیشه ای بایستی فلت و فاقد طاقچه با فریم اصلی درب بیمارستانی باشد.

مقاوم در مقابل شوینده های قوی : برخی از بخش های بیمارستان باید به صورت روزانه با مواد شیمیایی قوی تمیز شوند. لذا درب های نصب شده در این بخش ها باید از استحکام و مقاومت بالایی در برابر شوینده های مختلف برخوردار باشد.

قابلیت پاکسازی آسان : درب اتوماتیک بیمارستانی باید به صورت کاملاً فلت و صیقلی باشد تا در مقابل انواع ویروس ها و میکروب ها غیرقابل نفوذ باشد. وجود لبه ها و ناهمواری ها سبب سخت تمیز شدن درب می شوند. لذا طراحان این درب ها باید به این مسئله در هنگام طراحی و ساخت درب توجه داشته باشند.

برخورداری از شیشه های سکوریت و لمینیت : شیشه های مورد استفاده در این درب بایستی از جنس لمینیت و یا سکوریت باشند که مقاومت بالایی دارند و احتمال شکسته شدن و آسیب دیدگی آن بسیار کم است.

تطبیق پذیری با محیط نصب : این درب ها باید به گونه ای طراحی و ساخته شوند که امکان نصب آنها بر روی هر دیوار و هر ورودی در مراکز درمانی وجود داشته باشد. نصب درب ها باید بدون نیاز به تخریب در بخش های مختلف بیمارستان انجام شود.

بیشتر بخوانید: کرکره برقی آپارتمان

قیمت درب اتوماتیک بیمارستانی

درب های بیمارستانی دارای مدل های مختلفی می باشند که هر یک از قیمت متفاوتی برخوردار هستند. عوامل متعددی در تعیین قیمت این درب ها اثرگذار می باشند. شیشه ی مورد استفاده ، موتور درب ، فریم ها ، سنسورها ، برد دستگاه ، تعداد لت های درب ، ابعاد درب و ... از جمله عواملی هستند که نرخ درب بیمارستانی را تعیین می کنند. نرخ های درب های بیمارستانی ایپاکو کاملاً مناسب و منطقی می باشد. هیچ هزینه ی مازادی بر روی فاکتور قیمت این درب ها درج نمی شود و تمامی هزینه ها به صورت واقعی و دقیق محاسبه شده است.