جمعه, 29 تیر 777 11:49

بررسی آسیب و صدمات درب اتوماتیک

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که درب های کرکره ای یا کشویی به دلیل چرخش بیشتر از سایر درب های پارکینگ آسیب و صدمه وارد می کنند . به طور کلی بررسی آسیب و صدمات درب اتوماتیک گردشی شایع تر از سایر درب های اتوماتیک می باشد . دلیل اصلی آسیب و صدمات وارد شده عملکرد نادرست سنسور درب اتوماتیک می باشد.در ادامه قصد داریم به بررسی آسیب و صدمات درب اتوماتیک ساختمان ها بپردازیم ، با ما همراه باشید .

بررسی آسیب و صدمات درب اتوماتیک

همان طور که قبلا بیان کردیم،عملکرد نادرست سنسورهای درب کرکره ای پارکینگی که اغلب به دلیل فرسایش و برخورد چند کاربر به وجود آمده است، ایجاد می شود . با بررسی های ایمنی به صورت روزانه یا بررسی ایمنی درب اتوماتیک می توان از بسیاری از آسیب ها و صدمات درب اتوماتیک جلوگیری کرد.

بازرسی های روزانه به افراد کمک می کند که از آسیب ها و صدمات درب اتوماتیک در امان باشند و از حوادث ناگوار جلوگیری می کند .از حوادث درب های اتوماتیک کشویی می توان به این مورد اشاره کرد که افراد برای خروج از فروشگاهی وارد درب گردشی شده اند و یکی قصد ورود و دیگری خروج از فروشگاه را داشته است.

به فاصله کوتاه از یکدیگر فردی که قصد ورود به را داشته با برخورد به درب آسیب و صدمات جدی به آن وارد شده است .عملکرد سنسورهای درب اتوماتیک در مواردی مشکلاتی را برای کاربران ایجاد می کنند که باعث بروز آسیب و صدمات درب اتوماتیک می شوند .

درب های اتوماتیک چرخشی

با توجه به بررسی های صورت گرفته و مشاهدات کارشناسان در مورد صدمات درب اتوماتیک می توان به این نتیجه رسید که درب های چرخشی یکی از خطرناک ترین نوع سیستم های انواع درب اتوماتیک می باشند . این نظریه به این معنا نیست که این نوع درب اتوماتیک محصول خوبی نیست.اکثر طراحان و تولیدکنندگان درب های اتوماتیک پارکینگی محصولاتی را روانه بازار می کنند که علاوه بر کارایی مناسب دارای سنسور های زیاد و امنیت بالایی باشد .

سیستم های درب ورودی فروشگاه و مراکز تجاری یکی از پیچیده ترین محصولات درب های اتوماتیک می باشند ،زمانی که دستگاه با هماهنگی سایر اجزای موجود تنظیم شده باشد،حسگرهای ورودی درب به درستی کار می کنند مگر اینکه رفتاری غیرقابل پیش بینی و بدون وقفه از سوی کاربرا باعث ایجاد اختلال در باز و بسته شدن درب گردد .

ویژگی های درب اتوماتیک ثابت و متحرک

  • سرعت بالای باز و بسته شدن درب اتوماتیک
  • طراحی زیبا و شیک انواع درب اتوماتیک
  • ضمانت خرید و خدمات پس از فروش درب های اتوماتیک
  • استفاده از شیشه سکوریت مرغوب و با کیفیت
  • قابلیت برقراری اتصال با سیستم های کارتخوان و کنترل حریق
  • جهت ایجاد امنیت بیشتر استفاده از سیستم کارت هوشمند
  • برای ایجاد امنیت بیشتر از قفل های الکترومکانیکی در درب استفاده می شود
  • در صورت قطع برق از باتری پشتیبان در برخی از درب های اتوماتیک استفاده می شود
  • راحتی نصب و راه اندازی انواع درب اتوماتیک توسط کارشناسان و افراد مطمئن

بیشتر بخوانید:

حال که درباره بررسی آسیب و صدمات درب اتوماتیک اطلاعات بدست آورده اید جهت اطلاعات درباره انواع درب اتوماتیک کلیک کنید.

ویژگی های بالا از مهم ترین خصوصیات انواع درب اتوماتیک می باشد،که در صورت وجود آن از آسیب و صدمات درب اتوماتیک کم خواهد کرد . برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه خرید انواع درب اتوماتیک ساختمان می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

ویژگی های درب های اتوماتیک معیار خوبی برای سنجش کیفی می باشند که همان طور که بیان کردیم طراحی زیبا و ظاهری شیک، میزان تردد بالای افراد ،استفاده از شیشه سکوریت با کیفیت و از همه مهم تر استفاده از اجزای تشکیل دهنده آن مثل چشمی ، موتور و .. ضمانت خدمات پس از فروش و سرعت بالای آن در باز و بسته شدن درب از ویژگی های مهم درب های اتوماتیک می باشند.

از آسیب و صدمات درب اتوماتیک تنظیم نبودن سیستم درب های اتوماتیک می باشد .این مسئله یکی از مهم ترین علت های صدمات و آسیب های ایجاد شده از سوی درب های اتوماتیک می باشد . با بازرسی و چک کردن روزانه توسط افراد کاربلد می توان از بروز خطرات ناگوار جلوگیری کنیم .

در صورت ایجاد کوچک ترین مشکل و یا خطا در باز و بسته شدن انواع درب پارکینگی ، آسیب و صدمات درب اتوماتیک برای کاربران را به همراه خواهد داشت.برای اطمینان از کیفیت انواع درب اتوماتیک پارکینگی و کرکره برقی می توانید با کارشناسان و مشاورین مجموعه ما در تماس باشید و از راهنمایی آن ها بهره مند شوید .

تعداد نمایش: 1257 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 22 دی 1400 08:24

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان - ثبت نام کنید و یا وارد حساب خود شوید.
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما